Moonshof

Geertruidenberg - Raamsdonk
Actueel aanbod

€ 239.950,- tot € 244.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 m2
Inhoud
464 m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Bent u op zoek naar een royale woning in het landelijke Brabant? Dan is de Burgemeester Moonshof in Raamsdonk de ideale locatie. Raamsdonk is onderdeel van de gemeente Geertruidenberg. Alle benodigde voorzieningen om prettig te wonen zoals scholen, winkels en diverse recreatiemogelijkheden zijn aanwezig. Raamsdonk kenmerkt zicht door zijn rustieke agrarische kern met karakteristieke langstraatboerderijen en de Lambertuskerk, een van de oudste kerken in Brabant.

De Ruime half vrijstaande woningen, ontworpen in de jaren 30-stijl, worden met woningborgcertificaat gebouwd. Ze zijn standaard uitgevoerd met een schuine kap, een erker en garage met oprit. De garage is voorzien van kanteldeur en tuindeur aan de achterzijde.

Op de begane grond ligt de woonkamer aan de tuinzijde De woonkamer is voorzien van een grote schuifpui die voor maximaal lichtinval zorgt. De aansluitingen voor de royale woonkeuken is aan de voorzijde gelegen. In de hal bevindt zich toilet, de meterkast, grote bergkast en de trap naar de verdieping.

Op de 1e verdieping worden standaard drie slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een royale dakkapel. De ruime badkamer heeft een toilet, dubbele wastafel en douchedrain.

Op de overloop bevindt zich de vaste trap naar de 2e verdieping, die naar wens in te richten is als hobbykamer of extra slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een Velux dakraam, cv-installatie, wasmachineaansluiting.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Moonshof
Koopwoningen
5
Prijs
€ 239.950,- tot € 244.950,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Geertruidenberg.

Aanmelden